În atenția radiodifuzorilor aflați sub jurisdicția Republicii Moldova!

Vin ,Decembrie 08, 2017 - 15:10

TÂRGUL DE CRĂCIUN, ORGANIZAT DE GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA

În acest an, de sărbători toate străzile capitalei duc spre 31 August 1989

Guvernul Republicii Moldova lansează primul Târg de Crăciun veritabil, organizat în cele mai bune tradiții de iarnă, ca în marile orașe europene. Pentru ca toți cei dragi, aflați în țară sau reveniți de peste hotare, să sărbătorească luminos împreună.

„Acasă de Crăciun”! Din 15 decembrie, în premieră, strada 31 August 1989 devine pietonală (între str. Al. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni), pentru a găzdui timp de o lună primul Târg de Crăciun în stil european organizat în Moldova.

Sărbătorile ne aduc bucurie, dar și ocazia de a reflecta asupra lucrurilor cu adevărat importante – familia, prietenia, bunătatea și generozitatea. Iarna va fi magică și pentru 4000 de copii dezavantajați din toată țara, care vor vizita Târgul de Crăciun cu susținerea Guvernului Republicii Moldova, pentru a trăi experiența unică a sărbătorilor, așa cum sunt celebrate în toată Europa.

Pavel Filip, prim-ministrul Republicii Moldova: „Târgul de Crăciun va fi un eveniment cu schimbare de atitudine și mentalitate. Îl creăm pentru ca cetățenii noștri să se simtă exact ca în marile orașe europene, dar să se simtă, în același timp, la Chișinău, acasă. Chiar dacă avem încă multe probleme sociale, trebuie să alocăm resurse pentru a putea sărbători. Ne-am propus să organizăm o sărbătoare care vorbește despre unitate, o sărbătoare care să ne unească, pornind, în primul rând, de la ambele maluri ale Nistrului. Peste 4000 de copii dezavantajați din toate colțurile țării, inclusiv 1500 de micuți din internate sau instituții pentru copii cu nevoi speciale și 1000 de copii din regiunea transnistreană, vor vizita Târgul de Crăciun cu susținerea Guvernului Republicii Moldova. Toți vor primi cadouri de la Moș Crăciun și vor avea acces gratuit la patinoar și carusel. Va fi o sărbătoare de familie pentru cetățenii din țară și pentru cetățenii aflați în străinătate, care revin de sărbători acasă”.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului susține Târgul de Crăciun, organizat de Guvernul Republicii Moldova, și recomandă posturilor de televiziune aflate sub jurisdicția Republicii Moldova mediatizarea, cu titlu gratuit, a spotului social Târgul de Crăciun, realizat în limba română, pentru perioada 08 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018.

(Pentru mediatizare, spotul poate fi descărcat aici )

Fii alături de noi, ca să împărtășim bucuria sărbătorilor cu cei mici! Sau găsește-ți propriile cauze la care poți pune umărul.

Să dăruim împreună!