ÎN ATENŢIA RADIODIFUZORILOR

Dum ,Septembrie 07, 2014 - 23:00

Consiliul Coordonator al Audiovizualului invită radiodifuzorii la masa rotundă „Respectarea drepturilor copiilor în buletinele de ştiri ale instituţiilor mass-media audiovizuale”, care va avea loc miercuri, 10 septembrie 2014, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a hotelului „Jolly Alon” (mun. Chişinău, str. Maria Cebotari, 37).

În cadrul mesei rotunde va fi prezentat şi dezbătut raportul intermediar de monitorizare a respectării drepturilor copiilor în conformitate cu legislaţia în vigoare în buletinele de ştiri ale posturilor de televiziune Moldova 1, Prime TV, PRO TV Chişinău, TV 7, Publika TV şi Jurnal TV pentru perioada 14 mai – 30 iunie 2014.     

Sesiunea de monitorizare a buletinelor de ştiri la capitolul respectării drepturilor copiilor în conformitate cu legislaţia în vigoare a fost efectuată în cadrul unui proiect de colaborare cu Asociaţia Presei Independente şi UNICEF, în vederea evaluării respectării drepturilor copilului şi aplicării normelor legale în domeniul audiovizualului.

Serviciul comunicare şi relaţii cu publicul