Joi ,Septembrie 09, 2021 - 13:52
Președinta Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a informat Consiliul Audiovizualului, prin scrisoarea nr. CEM 04 nr. 14 din 09 septembrie 2021, că în cadrul ședinței din 08 septembrie 2021 a fost aprobat Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru selectarea candidaților propuși de entitățile publice și organizațiile societății civile la funcția de membru al Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova și, totodată, anunțat, în conformitate cu prevederile art. 76 alin. (3) lit. b) din Codul serviciilor media audiovizuale nr. 174/2018, Concursul pentru suplinirea funcțiilor vacante de membru al Consiliului Audiovizualului.
Data-limită de depunere a dosarelor este 28 septembrie 2021, ora 17.00.
Astfel, Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru selectarea candidaților propuși de entitățile publice și organizațiile societății civile la funcția de membru al Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova poate fi consultat în anexă.

Fișiere: