COMUNICAT DE PRESĂ

Joi ,Octombrie 01, 2020 - 18:39
În contextul Hotărârii nr. 33 din 28 septembrie 2020 a Comisiei Naționale extraordinare de sănătate publică și a Legii nr. 10/2009 privind supravegherea de stat a sănătății publice, Consiliul Audiovizualului a adoptat Ordinul Cu privire la instituirea stării de urgență „Cod Roșu” și asigurarea respectării măsurilor de prevenire și control a infecției COVID-19 de către Consiliul Audiovizualului, cu următorul conținut:
1. A restricționa accesul persoanelor străine în incinta Consiliului Audiovizualului pe întreaga durată a Codului roșu în sănătate publică.
2. A organiza ședințele Consiliului Audiovizualului cu respectarea normelor de protecție de către membrii Consiliului și al angajaților prezenți la ședințele publice prin monitorizarea personală a stării de sănătate și purtarea obligatorie a măștilor de protecție.
3. A recepționa corespondența în format electronic la adresa de e-mail: office@cca.md și/sau în formă scrisă prin intermediul Î.S. "POȘTA MOLDOVEI" sau plasată în boxa de la intrarea în sediul Consiliului Audiovizualului.
4. Persoanele vizate în chestiunile incluse pe Ordinea de zi a ședințelor publice ale Consiliului Audiovizualului vor avea posibilitatea de a-și expune punctul de vedere și/sau veni cu comentarii suplimentare prin următoarele posibilități:
a) mesaj în scris via e-mail la adresa: office@cca.md;
b) mesaj video înregistrat pentru a fi prezentat în cadrul ședințelor publice;
c) intervenție audio/video în direct în timpul ședințelor publice prin aplicația Viber la numărul de telefon: 067100267.
Serviciul Comunicare și relații cu publicul