Lun ,Iulie 20, 2020 - 15:09
Adrian Lebedinschi, președintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a Parlamentului Republicii Moldova, a prezentat, la sediul Consiliului Audiovizualului, noii membri ai Consiliului: Ala Ursu-Antoci, Larisa Manole și Ion Robu.
Astfel, Adrian Lebedinschi a declarat că Parlamentul Republicii Moldova, prin Hotărârea nr. 125 din 09.07.2020, în conformitate cu prevederile art. 76 alin. (2) lit. a) și alin. (10) din Codul serviciilor media audiovizuale, a numit în funcția de membru al Consiliului Audiovizualului pe durata restantă a mandatului (07 decembrie 2023), pe dnele Larisa Manole și Ala Ursu-Antoci, și, în conformitate cu prevederile art. 76 alin. (2) lit. b) și alin. (10) din Codul serviciilor media audiovizuale, pe durata restantă a mandatului (03 aprilie 2021) – pe dl Ion Robu.
Totodată, președintele Comisiei parlamentare cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media le-a dorit succese și o conlucrare eficientă în activitatea pe care urmează să o desfășoare atât în interesul publicului consumator de programe audiovizuale, cât și a reprezentanților mass-media pentru a avea o televiziune liberă.
La rândul său, Dragoș Vicol, președintele Consiliului Audiovizualului, a venit cu un mesaj de bun-venit în echipa Consiliului Audiovizualului în adresa noilor membri ai Consiliului: Ala Ursu-Antoci, Larisa Manole și Ion Robu.
Dl Vicol i-a mulțumit dlui Adrian Lebedinschi, Comisiei parlamentare cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Parlamentului Republicii Moldova pentru faptul că a completat rândurile autorității audiovizuale. Activitatea Consiliului Audiovizualului este circumscrisă pe mai multe domenii, iar partea mai vizibilă este monitorizarea campaniei electorale. În acest an, în toamnă, vom avea un exercițiu electoral – alegeri prezidențiale, iar odată echipa fiind consolidată vom genera rezultate pe potriva așteptărilor societății.
Serviciul Comunicare și relații cu publice