CCA A SANCȚIONAT MAI MULȚI DISTRIBUITORI DE SERVICII PENTRU NERESPECTAREA LEGISLAȚIEI AUDIOVIZUALE

Joi ,Decembrie 22, 2016 - 11:25

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 22 decembrie, în şedinţă publică.

Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a anunțat în concurs canalele TV: 37 – Chișinău, 58 – Bălți, 24 – Varnița, 48 – Cahul, 54 – Orhei și frecvența radio 88,3 MHz – s. Pănăşeşti (r-nul Străşeni).

CCA a prelungit de drept a licențele de emisie pentru posturile de radio „Retro FM”, „NOROC” și „LIKE FM – РУССКОЕ РАДИО” și a eliberat autorizaţie de retransmisie pentru studioul de televiziune „Bas TV” din orașul Basarabeasca și satul Abaclia (r-nul Basarabeasca).

Tot în cadrul ședinței, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a avertizat public distribuitorii de servicii „RINOVIT-LUX” SRL, „ARSACO” SRL, „ART-CLUB” SRL, „S&L PANIFCOM” SRL, „RASV-TV” SRL, „DONȚU-PRIM” SRL și „DACII” SRL, a aplicat amendă minimă „Tele Crio” SRL și a retras autorizația de retransmisie „TV Holercani” SRL pentru nerespectarea legislaţiei din domeniul comunicaţiei audiovizuale, a condiţiilor la autorizaţiile de retransmisie şi a deciziilor CCA.

CCA a aprobat, cu unanimitate de voturi, Raportul cu privire la activitatea Consiliului Coordonator al Audiovizualului în trimestrul IV al anului 2016. Acesta va fi publicat pe pagina web a instituției.

În discuţie au fost puse şi alte chestiuni ce ţin de activitatea radiodifuzorilor şi distribuitorilor de servicii, informaţii detaliate găsiţi pe pagina electronică a Consiliului, la rubrica Decizii curente.

Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul