Serviciul de presă

 • 31 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs pentru utilizarea canalului TV:

  I . Prin DECIZIA CCA nr. 139 din 7 octombrie 2014 cu privire la anunţarea concursului pentru utilizarea canalului TV 38 – Vădeni (M.O. din 31.10.2014), în temeiul art. 15 din Regulamentul cu privire la procedura şi condiţiile de eliberare a licenţelor de emisie şi a autorizaţiilor de retransmisie, care prevede expres: „După expirarea termenului de valabilitate a licenţelor, frecvenţele radio şi canalele TV disponibilizate se anunţă la concurs”,  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concursul pentru utilizarea canalului TV cu următorii parametri:

 • 24 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs  pentru utilizarea canalului TV şi a  frecvenţei radio:

  I . Prin DECIZIA CCA nr. 133 din 19 septembrie 2014, cu privire la cererile de prelungire de drept a licenţelor de emisie (M.O. din 17.10.2014), în temeiul  art. 26 din Regulamentul cu privire la procedura şi condiţiile de eliberare a licenţelor de emisie şi a autorizaţiilor de retransmisie, Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concursul pentru utilizarea canalului TV şi a frecvenţei radio cu următorii parametri:

 • 23 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 23 octombrie, în şedinţă publică. Membrii CCA au supus unor critici dure proiectul Legii UTA Găgăuzia privind modificarea şi completarea Legii audiovizualului nr. 66-XXVIII/III din 10 iulie 2007 a UTA Găgăuzia, care este unul ilegal şi aduce atingere dreptului Consiliului Coordonator al Audiovizualului de a reglementa domeniul comunicării audiovizuale în regiunea găgăuză.

 • 17 Octombrie

  Preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dinu Ciocan, a susţinut astăzi, 17 octombrie, un briefing cu tema: ”Monitorizarea mass-media audiovizuală în campania  electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014”. În cadrul briefingului, preşedintele CCA a subliniat rolul autorităţii de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale în cadrul unei campanii electorale – monitorizarea şi informarea publicului referitor la asigurarea în emisiunile informative şi analitice a pluralismului de opinie, precum şi accesului concurenţilor electorali la mass-media audiovizuală, dar şi de menirea instituţiilor mass-media – de a oferi publicului informaţii veridice, echidistante şi pluraliste.

 • 17 Octombrie

  Președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dinu Ciocan, invită astăzi, 17 octombrie, la ora. 14.00, reprezentanții mass-media la un briefing cu tema: ”Monitorizarea mass-media audiovizuală în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014”.

 • 10 Octombrie

  „Dragi prieteni şi colegi,

  În primul rând,  vreau să vă mulţumesc tuturor pentru încrederea şi susţinerea acordată. Totodată, sper ca prin activitatea pe care îmi propun să o desfăşor să fiu la nivelul aşteptărilor voastre.

 • 7 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 7 octombrie, în cadrul unei noi şedinţe publice.

  Pe ordinea de zi a fost inclusă chestiunea privind examinarea și aprobarea Declarațiilor cu privire la reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova,  în conformitate cu prevederile pct. 10 din Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova, aprobat prin Hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 2680 din 30 septembrie 2014.  

 • 7 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 7 octombrie, în şedinţă publică.