Serviciul de presă

 • 22 Septembrie

  Preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, dl Marian Pocaznoi, şi membrul CCA, dl Dinu Ciocan, au participat la cea de-a V-a Reuniune anuală a Forumului Autorităţilor de Reglementare din Ţările Mării Negre (BRAF), care s-a desfăşurat la Baku, Republica Azerbaidjan, în perioada 10-11 septembrie 2014, organizată sub patronajul Consiliului Naţional al Audiovizualului din Azerbaidjan (NTRC).

 • 17 Septembrie

  În conformitate cu prevederile Art. 64' din codul Electoral, Consiliul Coordonator al Audiovizualului publică lista radiodifuzorilor cu acoperire naţională:

 • 16 Septembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs pentru utilizarea frecvenţei radio 104,5 - Ungheni:

 • 12 Septembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului, în colaborare cu Asociaţia Presei Independente şi UNICEF, a desfăşurat, la 10 septembrie, Masa rotundă „Respectarea drepturilor copiilor în buletinele de ştiri ale instituţiilor mass-media audiovizuale”.

 • 11 Septembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului, în calitatea sa de unică autoritate publică autonomă de reglementare a domeniului audiovizualului, în conformitate cu prevederile art. 40 lit. c) din Codului audiovizualului nr. 260-XVI din 27.07.2006, a examinat şi a adoptat în şedinţă publică proiectul Concepţiei privind reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova.

 • 8 Septembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului invită radiodifuzorii la masa rotundă „Respectarea drepturilor copiilor în buletinele de ştiri ale instituţiilor mass-media audiovizuale”, care va avea loc miercuri, 10 septembrie 2014, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a hotelului „Jolly Alon” (mun. Chişinău, str. Maria Cebotari, 37).