• 19 Ianuarie
   
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 19 ianuarie, în ședință publică.
  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale inițiază consultările publice pentru aprobarea Listei evenimentelor de importanță majoră.
 • 19 Ianuarie
  Membrii Consiliului Audiovizualului au avut ședințe de lucru în regim online cu furnizorii TV și distribuitorii de servicii media audiovizuale în zilele de 13 și 18 ianuarie curent. Printre principalele chestiuni ce au fost semnalate de participanți, se numără:
  • Modul de aplicare a sancțiunilor prevăzute în Codul Serviciilor Media Audiovizuale (CSMA), în special în campaniile electorale,
 • 13 Ianuarie
  Poziția Consiliului Audiovizualului în cazul Jurnal TV
  Consiliul Audiovizualului își exprimă îngrijorarea față de acțiunile angajatului Inspectoratului de Poliție Buiucani, prin care aduce atingeri libertății de exprimare.
  Potrivit informației publice, inspectorul de poliție a întocmit împotriva postului de televiziune Jurnal TV un proces-verbal cu privire la contravenție pentru calomnie.
 • 12 Ianuarie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 12 ianuarie, în ședință publică.
 • 24 Decembrie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit, pe data de 23 decembrie 2021, în ședință publică.
 • 22 Decembrie
 • 21 Decembrie
  Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Moldova a prezentat azi recomandările Raportului alternativ privind implementarea Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități. 
 • 20 Decembrie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 20 decembrie 2021, în ședință publică.
  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a reperfectat licența de emisie a furnizorului de servicii media Fundația Creștină de Caritate „Micul Samaritean”, fondatoarea postului de radio „Micul Samaritean”, prin excluderea din genul de activitate a frecvenței radio 69,44 MHz – Chișinău.
 • 16 Decembrie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 16 decembrie 2021, ora 11:00, în ședință publică.
  Noua componență a membrilor a ales președintele și vicepreședintele Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova.
  Astfel, cu majoritatea voturilor, în funcția de președintă a Consiliului Audiovizualului a fost aleasă Liliana Vițu, iar în cea de vicepreședintă –dna Ana Gonța.
 • 9 Decembrie
  Consiliul Audiovizualului se întrunește, pe data de 16 decembrie 2021, ora 11:00, în ședință publică, în cadrul căreia va fi aleasă conducerea autorității de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale.
  Astfel, noua componență a membrilor va alege președintele și vicepreședintele Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova.
  Ședința publică va putea fi urmărită pe platforma Privesc.eu.

Actualitate

20Ianuarie
 
Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 19 ianuarie, în ședință publică.
Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale inițiază consultările publice pentru aprobarea Listei evenimentelor de importanță majoră.

Citeste mai departe

Decizii

Cititi mai departe