21 noiembrie – Ziua Mondială a Televiziunii

Mar ,Noiembrie 21, 2017 - 14:58

Consiliul Coordonator al Audiovizualului adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor radiodifuzorilor din Republica Moldova cu ocazia Zilei Mondiale a Televiziunii.

Televiziunea este mijlocul de comunicare cu cel mai mare impact asupra societății, dar și un factor de dezvoltare integrată a libertăților publice și a democrației. Prin programele variate pe care le oferă publicului, de la cele culturale sau științifice până la cele de divertisment,  televiziunea este o platformă de comunicare și dialog cu caracter informativ, cognitiv și educativ.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului își exprimă convingerea și speranța că posturile de televiziune din Republica Moldova își vor îndeplini și în continuare cu maximă responsabilitate misiunea de formator de opinii, fiind, astfel, un exemplu de profesionalism și de televiziune modernă, o sursă independentă, imparțială și credibilă de informații de interes public.

În semn de apreciere pentru acest important mijloc de informație și cultură, Consiliul Coordonator al Audiovizualului își reafirmă încrederea că radiodifuziunea va sta la straja intereselor societății, asigurând prin conținutul audiovizual transmis, protejarea moralității, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, a patrimoniului lingvistic și a valorilor naționale și europene, ceea ce va contribui la avansarea Republicii Moldova pe calea transformărilor democratice.

Cu această ocazie, Consiliul Coordonator al Audiovizualului urează tuturor radiodifuzorilor aflați sub jurisdicția Republicii Moldova succes, mult entuziasm și perseverență în activitatea pe care și-au asumat-o, emisiuni interesante, un public numeros și fidel!

Serviciul Comunicare și relații cu publicul