Serviciul de presă

 • 27 Iunie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 27 iunie 2016, în şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a acceptat solicitarea postului de radio „RADIO POLI DISC – РУССКОЕ РАДИО” de schimbare a denumirii postului în „RADIO POLI DISC – НОВОЕ РАДИО”.

 • 25 Iunie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs pentru selectarea proiectelor pentru producerea spoturilor sociale, video şi audio, cu privire la campania de informare a populaţiei privind trecerea la televiziunea digitală terestră.

  Cerințe:

 • 21 Iunie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului recomandă radiodifuzorilor aflaţi sub jurisdicţia Republicii Moldova să mediatizeze, cu titlu gratuit, spotul video realizat de Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova (disponibil în limbile română şi rusă; durata: 60 sec.) dedicat tematicii sistemului judiciar independent, comparat cu arbitrajul în fotbal.

  Perioada de mediatizare: 20.06.2016 – 10.07.2016.

  Spotul video poate fi descărcat de pe link-ul:

 • 14 Iunie

   Prin DECIZIA nr. 14/77 din 17 mai 2016 cu privire la anunţarea concursului pentru utilizarea frecvenţei radio (M.O. din 10 iunie 2016), în temeiul art. 23 şi 40 lit. j) şi l) din Codul audiovizualului nr. 260-XVI din 27.07.2006, Statutului CCA, a Regulamentului cu privire la procedura şi condiţiile de eliberare a licenţelor de emisie şi a autorizaţiilor de retransmisie și a avizului Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor nr.

 • 7 Iunie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 7 iunie 2016, în şedinţă publică, în cadrul căreia a desfăşurat bilanţul Concursului pentru suplinirea capacităţii disponibile a Multiplexului A (3 sloturi), anunţat prin Decizia nr. 10/54 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 106-133 din 22 aprilie 2016).

 • 3 Iunie

  3 iunie – Zi de doliu naţional în memoria victimelor catastrofei aviatice din Cantemir

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului  recomandă radiodifuzorilor aflaţi sub jurisdicţia Republicii Moldova să-şi adapteze grilele de emisie la starea de doliu naţional şi să acorde o atenţie deosebită modului în care vor realiza şi difuza emisiuni despre prăbuşirea elicopterului SMURD, în apropiere de satul Haragîş, raionul Cantemir, soldată cu pierderi de vieţi omeneşti.