Serviciul de presă

 • 30 Aprilie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 30 aprilie, în şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a aprobat 69 de declaraţii privind reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale din 14 iunie 2015 de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova, dintre care: 28 de posturi de radio şi 41 de posturi de televiziune.

 • 30 Aprilie

  În contextul împlinirii a 57 de ani de la fondare, Consiliul Coordonator al Audiovizualului adresează sincere felicitări şi urări de bine Postului public de televiziune Moldova 1. 

  De-a lungul anilor, Moldova 1 este una dintre cele mai importante surse de informare din Republica Moldova, care se află în serviciul cetăţenilor pentru a le oferi informaţii obiective, echidistante şi pluraliste despre realităţile vieţii social-politice şi culturale din ţară şi de peste hotare.

 • 29 Aprilie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 29 aprilie, în şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a prelungit de drept licenţele de emisie ale mai multor radiodifuzori: “Studio-L” S.R.L. pentru postul de televiziune “Studio-L”, al cărui serviciu de programe urmează a fi difuzat pe canalul TV 35 – Căuşeni;  “Pro Media” S.R.L. pentru postul de televiziune “MEDIA TV” şi postul de radio “Radio Media”, ale căror servicii de programe urmează a fi difuzate pe canalul TV 43 – Cimişlia şi, respectiv, 104,4 MHz – Cimişlia; şi “LV-TOPAL” S.R.L. pentru postul de televiziune “BAS TV”, al cărui serviciu de programe urmează a fi difuzat pe canalul TV 26 – Basarabeasca.

 • 28 Aprilie

  Astăzi, 28 aprilie, Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit în şedinţă publică.

  În cadrul şedinţei, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a desfăşurat Concursul de suplinire a două funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”, anunţat prin Decizia CCA 5/30 din 17 martie 2015, publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 74-77 din 27 martie.

 • 23 Aprilie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 23 aprilie, în şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a eliberat două licenţe de emisie pentru posturile de televiziune „Impuls TV” şi „ITV”, care vor fi retransmise prin reţelele de cablu din ţară.

 • 15 Aprilie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă că la 14 aprilie 2015 a expirat termenul de depunere a dosarelor pentru suplinirea a două funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”.

  La concurs s-au înscris 6 persoane: Arhip Cibotaru, Grigore Ciorici, Denis Iachimovschi, Iurie Ispas, Vitalie Tabunşcic şi Marina Ţurcan.

 • 9 Aprilie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 9 aprilie, în şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a adoptat, în conformitate cu prevederile art. 40 lit. c) din Codul audiovizualului, Concepţia privind reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale din 14 iunie 2015 de către radiodifuzorii  din Republica Moldova.

 • 3 Aprilie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 3 aprilie 2015, în şedinţă publică.

  CCA şi-a expus poziţia asupra iniţiativei legislative de amendare a Codului audiovizualului. În acest sens, Consiliul a punctat două aspecte: primul ţine de felul în care a fost propus acest proiect de operare a modificărilor la Codul audiovizualului şi al doilea vizează conţinutul acestor modificări.