Serviciul de presă

 • 31 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs pentru utilizarea canalului TV:

  I . Prin DECIZIA CCA nr. 139 din 7 octombrie 2014 cu privire la anunţarea concursului pentru utilizarea canalului TV 38 – Vădeni (M.O. din 31.10.2014), în temeiul art. 15 din Regulamentul cu privire la procedura şi condiţiile de eliberare a licenţelor de emisie şi a autorizaţiilor de retransmisie, care prevede expres: „După expirarea termenului de valabilitate a licenţelor, frecvenţele radio şi canalele TV disponibilizate se anunţă la concurs”,  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concursul pentru utilizarea canalului TV cu următorii parametri:

 • 24 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs  pentru utilizarea canalului TV şi a  frecvenţei radio:

  I . Prin DECIZIA CCA nr. 133 din 19 septembrie 2014, cu privire la cererile de prelungire de drept a licenţelor de emisie (M.O. din 17.10.2014), în temeiul  art. 26 din Regulamentul cu privire la procedura şi condiţiile de eliberare a licenţelor de emisie şi a autorizaţiilor de retransmisie, Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concursul pentru utilizarea canalului TV şi a frecvenţei radio cu următorii parametri:

 • 23 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 23 octombrie, în şedinţă publică. Membrii CCA au supus unor critici dure proiectul Legii UTA Găgăuzia privind modificarea şi completarea Legii audiovizualului nr. 66-XXVIII/III din 10 iulie 2007 a UTA Găgăuzia, care este unul ilegal şi aduce atingere dreptului Consiliului Coordonator al Audiovizualului de a reglementa domeniul comunicării audiovizuale în regiunea găgăuză.

 • 17 Octombrie

  Preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dinu Ciocan, a susţinut astăzi, 17 octombrie, un briefing cu tema: ”Monitorizarea mass-media audiovizuală în campania  electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014”. În cadrul briefingului, preşedintele CCA a subliniat rolul autorităţii de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale în cadrul unei campanii electorale – monitorizarea şi informarea publicului referitor la asigurarea în emisiunile informative şi analitice a pluralismului de opinie, precum şi accesului concurenţilor electorali la mass-media audiovizuală, dar şi de menirea instituţiilor mass-media – de a oferi publicului informaţii veridice, echidistante şi pluraliste.

 • 10 Octombrie

  „Dragi prieteni şi colegi,

  În primul rând,  vreau să vă mulţumesc tuturor pentru încrederea şi susţinerea acordată. Totodată, sper ca prin activitatea pe care îmi propun să o desfăşor să fiu la nivelul aşteptărilor voastre.

 • 7 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 7 octombrie, în şedinţă publică.